syarat penggunaan

pemberian dan peruntukan

cara pengangkutan

zhong hai sheng menawarkan mod pengangkutan yang berbeza: kami boleh membantu anda menghantar bungkusan melalui kurier persekutuan, dhl, ups, tnt, ems atau apa-apa cara lain yang anda suka. semua. anda boleh memilih perkhidmatan logistik anda. jika ada usaha sama penghantaran tertentu, syarikat. pada masa yang sama, kaedah penghantaran yang menerima permintaan pelanggan.
 

kos penghantaran:

  • kos penghantaran bergantung pada saiz, berat dan destinasi bungkusan. kami mempunyai hubungan perniagaan jangka panjang dengan kurier persekutuan dan dhl. kami akan melakukan yang terbaik untuk memberikan anda harga kurier yang paling murah. untuk keselamatan pembungkusan anda, kami akan diinsuranskan untuk bungkusan besar.
  • pesanan yang diterima melebihi $10,000 akan dihantar secara percuma ke seluruh dunia melalui dhl/fedex. jika jumlah keseluruhan kurang daripada $10 juta, dhl/faks akan berharga $60-$10.100 bergantung pada berat/saiz. menaikkan tambang sebanyak.
  • pembawa biasanya menyediakan akaun dalam talian untuk mengurus kargo anda, walaupun dengan ciri yang lebih maju.
  • kami mematuhi semua dasar dan peraturan eksport. sesetengah produk mungkin tertakluk kepada sekatan itar, dan sekatan eksport boleh menyebabkan tarikh penghantaran lebih awal.

masa penghantaran dan destinasi

kami akan menghantar barang dalam tempoh 1-2 hari dari tarikh semua kargo tiba di gudang kami.

  • hari bekerja kami adalah dari isnin hingga jumaat, tidak termasuk sabtu, ahad dan cuti.
  • masa penghantaran bergantung pada kaedah penghantaran dan destinasi. duti, cukai dan caj lain adalah tanggungjawab penerima. kerana kos kami hanya termasuk kos penghantaran bungkusan, sila hubungi pejabat kastam anda untuk menganggarkan kos yang mungkin.
 

ini adalah jadual penghantaran dari gudang kami ke destinasi anda. sila rujuk sebelah anda.

  asia Amerika Utara Eropah Timur Tengah Amerika Selatan afrika
dhl 2-4 hari 3-4 hari 3-5 hari 3-6 hari 3-5 hari 4-6 hari
ip fedex 2-4 hari 3-4 hari 4-5 hari 3-6 hari 4-6 hari 4-6 hari
 

masa penghantaran dan penghantaran dikira dalam hari bekerja dari Isnin hingga Jumaat. untuk cuti besar seperti krismas, sila berikan masa penghantaran tambahan. dalam kes khas ini, kami diingatkan tentang kemungkinan kelewatan. negara yang tidak boleh dihantar kerana dasar: afghanistan, republik afrika tengah, pantai gading, republik demokratik kongo, republik rakyat demokratik korea, komanwel eritrea, republik lubnan, liberia, republik demokratik somalia, republik sudan. sila hubungi [email protected] untuk butiran penghantaran.

Copyright © 2024 ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY LIMITED All Rights Reserved.

Kenyataan privasi | Syarat Penggunaan | Jaminan Kualiti

Top