Pengurusan rantaian bekalan

Sepanjang 20 tahun yang lalu, kami telah menubuhkan rangkaian pembekal di seluruh dunia, untuk menyediakan rangkaian penuh perkhidmatan seperti pengedaran, sokongan kekurangan dan pengurusan inventori. Lebih daripada berjuta-juta maklumat inventori komponen elektronik yang boleh kami uruskan.

Rantaian Bekalan Seluruh Dunia

Sebagai bahagian yang paling kompetitif, lebih 20 tahun kami menumpukan pada membina sistem rantaian bekalan yang matang. Pilih dengan ketat, kawalan kualiti dan kerjasama berterusan adalah 3 perkara penting untuk menjadikan rantaian bekalan kami pembangunan yang sihat dan mampan. Dan setiap titik kami mempunyai aliran pemprosesan yang lengkap. Kebanyakan saluran kami adalah kilang tempatan dan seluruh dunia, ejen rasmi dan setiap pasaran di seluruh dunia.

Rangkaian Penuh Komponen Elektronik

Pada awalnya kami hanya mengambil jurusan di Integrated Circuit Chip. Semasa pembangunan syarikat, untuk memenuhi keperluan pelanggan dan perkhidmatan yang lebih baik. Kami telah memperluaskan rangkaian produk kami kepada CPLD atau FPGA, MCU, DSP dan Memori atau Flash, meliputi banyak bidang produk arus perdana seperti: Produk pengguna, Elektronik Automotif, Peralatan Perubatan, Komunikasi, Aeroangkasa atau Industri Tentera dll.

Pelbagai Jenama

Sebagai Pengedar Bebas Profesional, kami mempunyai pemahaman yang mendalam dalam setiap rangkaian produk jenama, dan untuk menyediakan maklumat bekalan kilang asal yang tepat. Pelbagai jenama yang kami boleh tawarkan: Instrumen Texas, STMicroelectronics, XILINX, Microchip, ALTERAE, ADI, Maxim, Onsemi, RENESAS, JAE, JST, MOLEX, AVAGO, YOGA, LATTICE, MICRON dan sebagainya.

Lapuk, Bekalan Alat Ganti EOL

Disebabkan oleh Rantaian bekalan global, kami sentiasa berdedikasi untuk membantu pelanggan mencari alat ganti usang, akhir hayat dan sukar ditemui dengan cepat dan tepat. Bahagian ini kebanyakannya berada dalam DC lama, kawalan kualiti adalah penting. Kami juga menyediakan pemprosesan pemeriksaan: mikroskop digital untuk ujian visual, pakej asal dan pemeriksaan label, ujian fungsi, ujian X-Ray dll.

Copyright © 2024 ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY LIMITED All Rights Reserved.

Kenyataan privasi | Syarat Penggunaan | Jaminan Kualiti

Top