Pengurusan Bahan Berlebihan

Teknologi ZHONG HAI SHENG menawarkan pelbagai penyelesaian untuk Inventori Elektronik Lebihan anda. Sama ada anda mempunyai alat ganti usang atau lebihan komponen elektronik, kami mempunyai lebih 20 tahun kepakaran untuk membantu membimbing anda mencari strategi yang betul.

Syarikat kami berfungsi dengan pelbagai jenis komponen yang termasuk Semikonduktor Baharu dan Usang, Penyambung, Terminal, komponen Tentera, Pasif, Diskret, Diod, Aktif, Suis, Geganti, CPU, Pemacu Keras, Paparan dan banyak lagi.

Untuk memenuhi keperluan anda, kami mempunyai tiga program untuk dipilih. Setiap penyelesaian boleh disesuaikan untuk memberi manfaat kepada anda:

Lebihan Pembelian Lot Inventori Elektronik

Penyelesaian pembelian lot berfungsi dengan baik untuk syarikat yang ingin mengosongkan ruang dan mendapatkan kembali wang. ZHONG HAI SHENG akan menyemak senarai lebihan anda dan memberitahu anda dalam masa 48 jam dengan tawaran.

Jualan Baris demi Baris

Program baris demi baris kami ialah pilihan yang bagus untuk syarikat yang ingin menyimpan inventori mereka di tangan. Kami menggunakan pangkalan data seluruh dunia kami untuk menyiarkan inventori anda supaya anda boleh mendapat pulangan tertinggi. Sebaik sahaja kami menemui pembeli, anda boleh menghantar kepada kami dan kami akan menguruskan yang lain. Mudah sahaja!

Inventori Konsainan

Menyimpan bahan anda di tangan dengan Teknologi ZHONG HAI SHENG memastikan bahan anda dihantar, dikira dan kemudian diikat di sini di gudang terkawal iklim kami. Kelebihan pilihan ini ialah mendapatkan semula ruang gudang dan berkemungkinan pulangan kewangan yang lebih tinggi berbanding pembubaran. Jika syarikat anda memerlukan sebarang alat ganti, beritahu kami dan kami akan menghantarnya kembali kepada anda secara percuma!

Urus lebihan inventori anda

Tidak kira pilihan yang anda pilih, membenarkan pakar ZHONG HAI SHENG Technologies menguruskan inventori berlebihan anda akan mengurangkan ruang di gudang anda, pulangan kewangan kepada syarikat anda dan jangan lupa menjadi mesra alam. Dengan tidak membuang lebihan inventori elektronik anda dan menyumbang kepada e-sisa yang anda kitar semula!

Muat Naik Senarai Inventori Anda

Copyright © 2024 ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY LIMITED All Rights Reserved.

Kenyataan privasi | Syarat Penggunaan | Jaminan Kualiti

Top