Profil Syarikat

ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY LIMITED menawarkan pengurusan dan perkhidmatan Rangkaian Bekalan Pembuatan. Kami komited kepada Bekalan BOM Sehenti dari tahun 2000 di Shenzhen, termasuk komponen elektronik seperti Litar Bersepadu, Penyambung, Geganti, Kapasitor, Perintang, Modul, Penderia, Pengayun Kristal, Diod, Kenangan, Induktor dan lain-lain. Ibu Pejabat berada di Shenzhen, dan mempunyai cawangan di Hongkong, Guangzhou.

Pasukan jualan yang berpengalaman dan berkualiti tinggi, pasukan pembelian dan pasukan QC terus mendapat pengiktirafan daripada pelanggan kami. Selama bertahun-tahun yang lalu, domain perniagaan kami diperluaskan dari domestik ke lebih daripada 30 negara di seluruh dunia sekarang. Kami memberi tumpuan kepada penyepaduan sumber tempatan dan global, dan membina saluran pengedaran yang bebas dan stabil. Di tangan perintah, pasukan QC profesional dan bertanggungjawab telah ditubuhkan, termasuk Pemeriksaan Visual, Ujian Penandaan, Ujian Elektrik dan Ujian X Ray. Ini memberi kami keyakinan untuk menyediakan produk berkualiti tinggi

Rantaian produk yang kaya membolehkan kami memberi perkhidmatan kepada pelanggan dalam pelbagai bidang, termasuk: ketenteraan, automotif, perubatan, elektronik pengguna, kawalan industri, Internet Perkara, tenaga baharu dan komunikasi dsb. Kami boleh menyediakan penghantaran logistik yang pantas, cadangan alat ganti alternatif, kawalan kos dan kitar semula inventori.

Seperti pepatah lama di China : 精诚所至,金石为开(Ikhlas adalah kunci kejayaan) ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY bertujuan untuk menjadi rakan kongsi yang tulen untuk membantu pelanggan kami.

Pasukan kami

Ketua Pegawai Eksekutif

MR. HAI CHENG GUO

Pada tahun 2003 kali pertama Encik Guo menyentuh komponen elektronik IC. Dalam 7 tahun pertama beliau mempelajari semua jenis komponen elektronik, sehingga 2010, ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY telah dibina di Shenzhen, untuk memberi perkhidmatan kepada kilang tempatan, mengambil jurusan perniagaan tempatan. Dengan perkembangan globalisasi dan Internet, beliau menyedari terdapat potensi besar dalam pasaran global, oleh itu, TEKNOLOGI ZHONG HAI SHENG diperluaskan ke pasaran global pada tahun 2013.

Pengurus Jualan Asing

Mr. Jess

Jess bekerja dalam bidang jualan dari 2014. Dari 2014-2017, dia bekerja di bank sebagai jurujual, tetapi dia tidak berpuas hati dengan pekerjaan yang membosankan di bank. Selepas 2017, beliau menyertai ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY sebagai jualan asing. Dalam tahun-tahun yang berlalu, sikap kerja yang positif dan bersemangat membuatnya ditegaskan oleh pelanggan dan rakan sekerja. Dari 2021, beliau menjadi pengurus dalam pasukan jualan Asing.

Pengurus pembelian

Mr. Danny

Danny adalah pembelian senior, walaupun dia masih muda, dia mempunyai lebih daripada 10 tahun pengalaman dalam pasaran komponen elektronik global. Selama bertahun-tahun, Danny komited untuk membangun dan mewujudkan saluran bekalan bebas, hubungan dengan pengedar dan kilang tempatan, global. Untuk memastikan kami boleh menawarkan tawaran yang lebih baik dan rangkaian produk yang kaya.

Pengurus QC

Miss. Zhang

Cik Zhang bekerja di Makmal Pengujian sebelum ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY. Dia mempunyai pemahaman yang mendalam tentang Pemeriksaan Visual, Ujian Penandaan, Ujian X Ray, Ujian Elektrik dan Ujian Xray. Profesionalisme dan tanggungjawab menjadikan dia menjadi pengurus ujian kami pada 2019. Kini dia mengetuai pasukan untuk memastikan kualiti produk kami, semasa kompleks dan pasaran boleh ubah.

Pengurus kewangan

Miss Aeilmmee

Cik Aeilmmee bekerja di bank selama 5 tahun. Dan kini dia mengambil jurusan pelbagai pengurusan kewangan dan perakaunan kami.

Copyright © 2024 ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY LIMITED All Rights Reserved.

Kenyataan privasi | Syarat Penggunaan | Jaminan Kualiti

Top